Стремим се да имаме асортимент от съвременни, качествени (все още достъпни) дрехи с прост, забавен, но луксозен вид.Ние се фокусираме върху широка гама дрехи за бебета и малки деца. Надявам се обличането на малкото ви в дрехите ни да ви вдъхне много радост. Наистина оценявам това, че сте позволили на Даяна и Ники да бъдат част от живота ви и този на детето ви.

„Даяна и Ники“ се създаде от чиста необходимост. През 1991 г. в България станах майка на едно прекрасно момиченце, което не можех да издържам на една фабрична заплата. След падането на комунизма стана трудно да намеря основните неща за едно новородено- като пелени, формула и особено дрехи -поради недостиг. Затова един ден ми хрумна сама да `и направя дрехи. Колко трудно може да е – все пак бебетата са малки? Оказа се доста трудно вреалноcт – да се направи дизайн, да се намерят правилните материали и да се зашият частите заедно за да се оформи рокля вцялост -но винаги е било моя мечта да създам нещо. Никога не съм се страхувала от упоритата работа, просто не знаех къде да сложа този ми талант. Оказа се че страстта ми е да правя дрехи за малката ми. Съз време, дрехите ми ставаха все по-добри и по-добри и на друг ден ми дойде друга идея: „Защо да не продавам тези дрехи на майки в същата ситуация като мен?” И без никаква бизнес диплома, регистрирах „Диана“ като първата компания за бебешки дрехи в България, въпреки че работех от моя апартамент. Дъщеря ми Даяна стана мой спътник в бизнеса.Ние пътувахме из страната в моята Лада. Ходех от магазин до магазин и предлагах моя продукт – дрехи, които съм направила, както и купени. Останалите дрехи продавах на на улицата. Не звучи много очарователно, но започването на бизнес никога не е. 

Бях радостна когато разбрах, че имам достатъчно капитал за да се разрасна и наех три шивачки, които да шият дизайните ми. Тогава и поканих родителите ми да дойдат в столицата и да помогнат с най-новото попълнение в семейството – момченце на име Ники. И така новото име на компанията стана “Дaяна и Ники” – вдъхновението и причината да направя бизнеса на първо място – децата ми. През 1997 г. отворих първия си магазин на първия етаж на къщата ми.В началото никой не влизаше. И до ден днешен, “Даяна и Ники” – магазина и шивачницата – са на първия етаж на къщата. Въпреки че не е първостепенно място за магазин и че не са влагани ресурси за маркетинг, “Даяна и Ники” има утвърдено присъствие в родителската общност в България. Питали са ме и преди, но нямам формула за успех – може би комбинация от безсънни нощи, неуморна упорита работа, късмет и непоколебима мотивация.Знам какво ме мотивираше дълги години, когато загубех надежда – просто да сложа достатъчно храна на масата за децата си-нещо, което всеки родител разбира. “Дaяна и Ники” днес е преди всичко семеен бизнес, включващ моите лични ценности за качество, почтеност и желание да бъда в помощ на родителите и бъдещите родители в такъв важен и променящ- живота момент. С опит от 28 години, нашите клиенти ни знаят заради висококачественото детско облекло и личния подход, присъщ на всички семейни предприятия.

Позволи известия OK Не, благодаря