Стъклено шише Dr. Brown’s Wide-Neck Options, 150 ml, 1 брой

Стъклено шише Dr. Brown’s Wide-Neck Options, 150 ml, 1 брой

Стъкленото шише от серията Options на Dr. Brown’s с биберон размер 1 е първото шише на пазара, което може да се ползва с или без вентилиране. Вентилираща система е направена така, че да расте заедно с бебето. Намалява проблемите с храненето, помага за храносмилането и спомага за запазването на витамините.
Две опции за използване:
  • Използване на шише с клапа – намаля проблемите с храненето, витамините в млякото се запазват, помага за храносмилането. Клапата и биберона правят храненето да е без засмукване на въздух.
  • Използване на шише без клапа –  храненето на бебето е станва по-развито и добро.
Клинично доказано намалява коликите, оригването и газовете чрез компенсиране на отрицателното налягане в бутилката, премахвайки вакуума и мехурчетата въздух.
Може да се използва със или без системата за обезвъздушаване.
Моделът разполага с патентована в САЩ вътрешна вентилна система Natural Flow® за отвеждане на въздуха, чрез която  въздухът се насочва от биберона през тръбичката към гърба на бутилката, заобикаляйки кърмата или адаптираното мляко. Това не позволява смесването им и свежда до минимум окислението и помага за запазване на основни хранителни вещества както и  витамини С, А и Е.
Не съдържа Бисфенол А (BPA Free).
Моделът е съвместим с биберони Wide-Neck.
Вместимост: 150 ml
 

Код на продукта: 500

25.90 лв.

Наличност: 1 налични

Разгледайте още:

Запитване за наличност

Позволи известия OK Не, благодаря