Преносима електрическа помпа за кърма,LED Display,свободни ръце, 3 режима и 12 нива на изцеждане

Преносима електрическа помпа за кърма,LED Display,свободни ръце, 3 режима и 12 нива на изцеждане

Характеристика:
Свободни ръце
Електрическата преносима помпа за кърма, няма нужда да бъде държана, което освобождава ръцете  и това спомага  да се насладите на четене, различни любими занимания и много други, което прави изцеждането на кърмата по-ефективно!
3 режима и 12 регулируеми нива на засмукване
Помпата предлага масаж, изцеждане и смесен режим , имитирайки действителната честота на сукане на бебето, давайки на майките повече комфорт.Разполага с бутони, лесни за употреба и настройка.
Дизайн, устойчив на обратен поток
Няма нужда да се притеснявате за изтичане и обратен поток.Дизайна на помпата предпазва млякото от инфекция и замърсяване.Лесена за сглобяване за бърза употреба и разглобяване за цялостно почистване.Изработена от висококачествени безвредни материали.240 мл вместимост на кърма.
Вградена батерия
Батерия с голям капацитет с дълго време на работа, след пълно зареждане. Приблизително време на зареждане -2 часа.Помпата осигурява до 7 цикъла на  използване, след пълно зареждане. Иновативна техника за изпомпване- звукът е по-нисък от 50 dB, като дори спящото бебе няма да бъде обезпокоено.
Лесно съхранение и носене
Mоже лесно да се постави в ръчна чанта, удобна за използване при  пътуване, което позволява на майките да изпомпват по всяко време и навсякъде.
Лесно  измиване и стерилизиране. (Забележка: Не поставяйте части от помпата в съдомиялна)
 

Код на продукта: 4618

85.00 лв.

Разгледайте още:

Запитване за наличност

Позволи известия OK Не, благодаря