Електрическа силиконова четка за миене на бебешки шишета, 360° на въртене, зелена, розова

Електрическа силиконова четка за миене на бебешки шишета, 360° на въртене, зелена, розова

Характеристика на продукта:
  • БЪРЗО И ЛЕСНО-Електрическа четка за бутилки с въртящи се силиконови влакна, които могат бързо и старателно да отстранят всички остатъци, без да причиняват драскотини, спестявайки енергия и време.Електрическа силиконова четка за шише е въртяща се на 360 градуса  с литиева батерия 1200 mAh
  • БЕЗОПАСЕН И ИЗДРЪЖЛИВ МАТЕРИАЛ- Четката за почистване на бебешки шишета е изработена от висококачествен течен силикон без мирис , които е безопасни и екологичен.Главите на четката могат да се мият в съдомиялна машина.
  • МНОГОФУКЦИОНАЛНА ЧЕТКА- Четката за бутилки е подходяща за почистване на всякакви бебешки шишета, бутилки за вода, бутилки за мляко, залъгалки, сламки и др.
  • ВОДОУСТОЙЧИВОСТ-Електрическата четка за почистване на бутилки е водоустойчива , но не е препоръчително поставянето и изцяло във вода . След употреба може да се постави директно върху специално конфигурираната кука, за да спести място.
  • ПОДХОДЯЩА ЗА ПОДАРЪК НА БРЕМЕННИ И РОДИЛКИ- Електрическата четка за бутилки може да Ви спести много време , позволявайки  да се съсредоточите върху страхотните моменти с децата Ви . Идеален подарък за бременни жени и родилки.

Код на продукта: 4625

35.00 лв.

Разгледайте още:

Запитване за наличност

Позволи известия OK Не, благодаря