Електическа, ръчна помпа и шише за кърма 3 в 1

Електическа, ръчна помпа и шише за кърма 3 в 1

Описание на продукта
ЛЕК И ПРЕНОСИМ ДИЗАЙН: Преносимият и лек дизайн прави помпата  за кърмене  3 в 1 ,удобна за носене, извън дома. Електрическата помпа  за кърма се зарежда с USB кабел и така може да използва и зарежда по всяко време навсякъде, а с вградената полимерна литиева батерия, помпата за кърма може да се използва 80 минути, след като е напълно заредена.
ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ: Този комплект включва предпазители за гърди, силиконови диафрагми,бутилка, стойка за бутилки и капачка. Включени са също адаптер и кабел за зареждане. 
ЧУВСТВИТЕЛЕН СЕНЗИВЕН ПАНЕЛ:  Цялата помпа за кърма е фино оформена от издръжлив материал.
ЗАРЕЖДАЕМА БАТЕРИЯ: Помпата за кърма е с вградена литиево-йонна батерия – 900mAh.
Защо да изберете нашата интегрирана помпа за кърма?
-Системите с електрическа помпа за кърма осигуряват на майката всичко, от което се нуждае, за да изцеди, защити, подготви и нахрани бебето ,като то получава предимствата на кърмата, дори когато мама не е наоколо.
-LED-DISPLAY върху капачката- 9 нива, от които можете да избирате, които позволяват на мама да контролира изпускането и потока, увеличавайки максимално изживяването  при изпомпване.
-0% обратен поток.
-Преносим и лек, толкова перфектно проектиран материал за по-бързо, по-лесно и по-удобно изцеждане. Помпата е идеална за дома, работа или пътуване.
Как да стерилизирате частите на помпата за кърма?
– Стерилизация с вряща вода и стерилизация с пара
Има много начини за стерилизиране на помпата, като например чрез UV стерилизатор или парен стерилизатор. Можете също така да стерилизирате частите с вряща вода или торбичка за стерилизиране за микровълнова фурна. Без значение дали е вряща вода или стерилизация на пара, температурата не трябва надвишава 100 градуса, а времето за стерилизация трябва да е между 5-8 минути.
Начин на употреба:
Помпа за кърма 3 в 1
-Като електрическа помпа за кърма
-Като ръчна помпа за кърма
-Като бутилка за мляко за съхранение
         

Код на продукта: 4621

Разгледайте още:

Запитване за наличност

Позволи известия OK Не, благодаря