ДЕТСКИ ТАБЛЕТ, 7 INCH,1,6 GHz, 32 GB, ДВОЙНА КАМЕРА, РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ, ДЪРЖАЧ, СИН

ДЕТСКИ ТАБЛЕТ, 7 INCH,1,6 GHz, 32 GB, ДВОЙНА КАМЕРА, РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ, ДЪРЖАЧ, СИН

-Интелигентна система Android 11.0-В комбинация със системата Android 11.0, таблета за малки деца е по-безопасен и по-бърз от другите на пазара. Тя може да премахне нежеланите реклами при сърфиране в уебсайтове. Детският таблет включва WiFi, Bluetooth, двойна камера, сензорен екран, 2 GB RAM и 32GB ROM.батерия 3000 mАh.
-Лесен за използване родителски контрол-Предварително инсталиран с функция за родителски контрол, този таблет с Android има контрол на паролата, екран за заключване с един бутон, настройка на алармата и т.н. Можете да създавате и изтегляте софтуер за акаунта на детето си, внимателно да избирате съдържание , да контролирате времето за игра, да преглеждате историята и да се уверите, че то сърфира в безопасни  уебсайтове.
-Силиконовият калъф е предназначен да предпазва екрана от всякакви повреди. Регулируемата задна стойка на  таблета, позволява на малките деца да освобождават ръце при гледане на видеоклипове.Писалката със сензорен екран е предназначена за това , деца да практикуват учене, рисуване. домашно обучение и т.н.
-Таблета има специален дизайн на два режима- за възрастни и за деца.
-Таблета разполага с четириядрен процесор,  7-инчов HD сензорен екран, който предпазва за очите. Свързвайки се с WiFi, неговата двойна камера-предна 0.3 МР  и задна 2.0 МР, позволява перфекта визуализация при видео чат . Могат да се изтеглят различни приложения от магазина на Google Play и децата  лесно да се насладят  работата с таблета.
Предварително заредени образователни приложения- В учебения таблет е инсталиран iWawa за деца и всички игри и образователни приложения в него са безплатни . Това е най-добрият подарък за Вашите деца, забавна и ангажираща учебна програма за четене с любимите им герои. Това е най-добрият партньор, който да придружава Вашите деца и да насърчава тяхната креативност.
-Подходящ за деца над 2 години.

Код на продукта: 3801

210.00 лв.

Наличност: 1 налични

Разгледайте още:

Запитване за наличност

Позволи известия OK Не, благодаря